Οικονομική Εφορία- Ειδικό Ταμείο Δήμου Κοζάνης
Έγγραφα του Δήμου Κοζάνης περί φορολογίας κληρονομιών, ληξιαρχικές πράξεις θανάτου, εκθέσεις τοιχοκολλήσεως, πιστοποιητικά γεννήσεως αποδεικτικά εκδόσεως κ.α. . Πιστοποιητικά περί ανυπότακτων καταζητούμενων. Έγγραφα Ταμείου Κοζάνης που αφορούν καταστάσεις βεβαιώσεων εισπρακτέων του Δήμου Κοζάνης τα έτη 1927,1928. Έγγραφα Ειδικού Ταμείου Κοζάνης περί εξοφλήσεως τελών καθαριότητας οικίας και υπονόμων, καταβολής χρέους ''εκ τελών καθαριότητας και φωτισμού καταστήματος'', καταβολής χρέους ''εξ' ενοικίων δημοτικού καταστήματος, καταβολής χρέους ''εκ τελών καθαριότητας και φωτισμού οικίας'', Αποδεικτικά επιδόσεως προσκλήσεων περί ερανικής εισφοράς.Ειδικό Ταμείο Δήμου - εντάλματα προσωπικής κρατήσεως.