Οικονομική Εφορία
Έγγραφα του Δήμου Κοζάνης περί φορολογίας κληρονομιών, ληξιαρχικές πράξεις θανάτου, εκθέσεις τοιχοκολλήσεως, πιστοποιητικά γεννήσεως αποδεικτικά εκδόσεως κ.α. . Πιστοποιητικά περί ανυπότακτων καταζητούμενων.