Διάφορα έγγραφα - Βουλευτικές εκλογές 1958
Αιτήσεις, αλληλογραφία με το αστυνομικό τμήμα Κοζάνης.Έγγραφα σχετικά με τις βουλευτικές εκλογές της 11ης Μαΐου 1958: καθορισμός εκλογικών τμημάτων του Νομού Κοζάνης, πίνακας με τα εκλογικά τμήματα που έχουν συσταθεί για τις εκλογές στους Δήμους και τις κοινότητες της Διοικητικής Περιφέρειας του Νομού Κοζάνης, εγκύκλιος περί της εισόδου ξένων ανταποκριτών εις τα εκλογικά τμήματα, εγκύκλιος σχετικά με τον "Καθορισμό εκλογικών τμημάτων του Νομού Κοζάνης δια τας Βουλευτικάς Εκλογάς της 11ης Μαΐου".Προκηρύξεις του Νομάρχη όπου γνωστοποιούνται οι υποψήφιοι βουλευτές ανά συνδυασμό. Εγκύκλιος του Νομάρχη προς τις εφορευτικές επιτροπές όλων των εκλογικών τμημάτων Κοζάνης.Κοινοποιήσεις αποφάσεων - διαταγών, διάφορα άλλα έγγραφα σχετικά με τα ανωτέρω.