Έγγραφα Δήμου Κοζάνης 1915-1916
Προϋπολογισμός εσόδων και εξόδων του Δήμου Κοζάνης έτους 1913. Πίνακας ξυλοκόπων που αγοράστηκαν ξύλα για τα σχολεία. Εγκύκλιος 33 του Υπουργείου Εσωτερικών τη 16η Οκτωβρίου 1915 "Περί παροχής περιθάλψεως εις τας οικογένειας των υπό τα όπλα υπηρετούντων επιστράτων". Πρακτικά πλειοδοτικής δημοπρασίας ενοικιάσεως του δημοτικού φόρου Στατήρος. Ψήφισμα συνεδρίας δημοτικού Συμβουλίου. Φύλλο 138 της εφημερίδος Ηχώ της Μακεδονίας τη 13η Δεκεμβρίου 1915. Πίνακας απόρων οικογενειών επιστράτων ενορίας Αγίου Κωνσταντίνου. Εγκύκλιος 11 του Υπουργείου της Εθνικής Οικονομίας "Περί κοινοποιήσεως του Νόμου 490 περί γενικής απογραφής του πληθυσμού του Κράτους". Αιτήσεις παροχής βοήθειας και περιθάλψεως. Αποφάσεις.