Αποφάσεις συνεδριών - Αιτήσεις πολιτών (1941)
Αιτήσεις, αποφάσεις συνεδριών για διάφορα ψηφίσματα. Λογαριασμός και πιστοποίησις προς πληρωμή εκτελεσθεισών εργασιών και προμήθειας υλικών. Διακήρυξη μειοδοτικής δημοπρασίας. Πρακτικά δημοτικών συνεδριάσεων. Λαχείο του Εθνικού στόλου και των αρχαιοτήτων της Ελλάδας.