Πιστοποιητικά-Αιτήσεις πολιτών-Τηλεγραφήματα-Αλληλογραφίες.
Περιέχονται πιστοποιητικά για έκδοση διαβατηρίων πολιτών, έγγραφα και επιστολές του Νομάρχη και του Δημάρχου Κοζάνης για εράνους, επιστολές προς την επιτροπή Διεκδικήσεων Εθνικών Δικαίων, στον Νομάρχη για οικονομική ενίσχυση του δήμου, εκθέσεις εκδόσεων για διορισμό των μελών του δημοτικού συμβουλίου, αιτήσεις προς τον Δήμαρχο Κοζάνης, τηλεγραφήματα προς το Υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με την τάξη που επικρατεί ανά 24ωρο στην περιφέρεια της Κοζάνης.