Αιτήσεις πολιτών. (1949)
Αίτηση προς τον Δήμαρχο Κοζάνης για κατασκευή υπονόμου και τη μεταφορά νερού στη συνοικία Ηπειρώτικα.Αίτηση της Βασιλικής Αθανασίου Τόλιου προς το δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης για χορήγηση αποζημίωσης και αίτηση προς τον Δήμαρχο Κοζάνης για ιδιωτική χρήση του πάρκου Αγίου Δημητρίου.Επιστολή του νομικού συμβούλου προς τον Δήμαρχο Κοζάνης για αίτηση βοηθήματος πολίτη, αιτήσεις των κατοίκων της οδού Παύλου Μελά προς τη διοίκηση χωροφυλακής για κίνδυνο ανάφλεξης από τον συνεταιρισμό πρατηριούχων βενζίνης, αίτηση του πρώην δημάρχου Χρήστου Ν.Κων/νου προς τον νυν δήμαρχο για την αντικειμενικότητα της απόφασης τους σχετικά με την υπόθεση του, καθώς και αίτηση του Νικολάου Μπατόλα προς τον Δήμαρχο να επιστρέψει στη θέση εργασίας που ήταν και άλλες αιτήσεις πολιτών σχετικά με μισθούς, μέτρα και νόμους.