Έγγραφα του Δήμου κατά τα έτη 1925-1949
Περιέχεται πιστοποιητικό για την Ελένη Δίλινα από το Πλημμελειοδικείο Κοζάνης το 1925 και κατάλογος των ενόρκων του ν.Κοζάνης για το 1929.Επίσης, περιλαμβάνονται επιστολές του Δήμου Κοζάνης προς την εφημερίδα "Βασιλικός", την επιτροπή κατάταξης των απόρων, το Β'Δημοτικό σχολείο και για το Χαρίσιο Γκοβεδάρο και τον Ιωάννη Βίσκο το 1949.