Διάφορα υπηρεσιακά έγγραφα της επαρχίας Εορδαίας (2)
Διάφορα υπηρεσιακά έγγραφα προς τους Προϊσταμένους Δημοσίων Υπηρεσιών της επαρχίας Εορδαίας (Πτολεμαΐδα) για οικονομικά θέματα, αποδείξεις της σχολικής Εφορίας, πρακτικά συνεδριάσεων της Διοικούσης επιτροπής και μισθοδοτικές καταστάσεις της επαρχίας Εορδαίας.