Διάφορες επιστολές (2)
Διάφορες επιστολές για την τακτοποίηση εργασίας των προσφύγων της Μακεδονίας και της Θράκης (1943-1945).Επιστολές του Υπουργείου Εσωτερικών για χορήγηση επιδόματος στους δημοτικούς υπαλλήλους του Κράτους (1942-1943).Επιστολές του Προέδρου της Κοινότητας Αμυγδάλων προς την επαρχία Εορδαίας. Επιστολές κοινοτήτων προς την επαρχία Εορδαίας (Πτολεμαΐδα) για την παραχώρηση εκτάσεων στους πρόσφυγες και την καλλιέργεια αυτών, για την επιβολή φόρου των αγοραπωλούμενων ζώων και για πώληση εμπορευμάτων.