Πρακτικά συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου
Πρακτικά συνεδριάσεων δημοτικού Συμβουλίου και αλληλογραφία με τη Γενική Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας για διάφορα θέματα όπως η ύδρευση, το δημοψήφισμα της 01 Σεπτεμβρίου 1946, οι πανδυτικομακεδονικοί αγώνες στη μνήμη του Παύλου Μελά και άλλα. Διάφορα έγγραφα Δήμου Κοζάνης όπως κοινοποιήσεις, ανακοινώσεις, εκθέσεις τοιχοκολλήσεως, προσκλήσεις, προγράμματα εκδηλώσεων, αιτήσεις έκδοσης ταυτότητας και εγγραφής στα μητρώα, αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου, αποδείξεις, τιμολόγια, αναφορές.