Πρακτικά συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου 1946 - Γενική Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας (1946)
Πρακτικά συνεδριάσεων δημοτικού Συμβουλίου και αλληλογραφία με τη Γενική Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας για διάφορα θέματα όπως το δημοψήφισμα της 01 Σεπτεμβρίου 1946, οι πανδυτικομακεδονικοί αγώνες στη μνήμη του Παύλου Μελά και άλλα.