Εκλογικά έγγραφα- Έρανοι- Άδειες παραμονής,
Περιέχονται αλληλογραφίες με τους προέδρους των επί της συντάξεως εκλογικών καταλόγων, για διορισμούς εφορευτικής επιτροπής, κοινοποιήσεις Δημάρχου, πρωτόκολλα παραλαβής και παράδοσης εκλογικών ειδών, εκλογικοί κατάλογοι.Επίσης, περιέχεται αλληλογραφία με διάφορους φορείς σχετικά με εράνους υπέρ των προσφύγων, των ορφανοτροφείων και των παιδικών σταθμών, των αγροτών και με την κοινότητα Γαργαλιάνων Μεσσηνίας για την ανύψωση ανδριάντα.Επιπλέον, περιλαμβάνονται έγγραφα με άδεις παραμονής,