Διάφορα έγγραφα Δήμου Κοζάνης 1914-1947
Διάφορα έγγραφα Δήμου Κοζάνης σχετικά με γεωργικά και γεωπονικά θέματα, την Επιτροπή Περιθάλψεως Απόρων Οικογενειών Επιστράτων Κοζάνης, την κατοχή ραδιοφώνου την περίοδο 1939-1945 και τις επισιτιστικές ανάγκες του Νομού.