Κατοχή ραδιοφώνου 1939-1945
Καταστάσεις με τους κατόχους ραδιοφώνου που υπέβαλαν τη σχετική δήλωση κατοχής του. Καταστάσεις με τα παραδοθέντα ραδιόφωνα και με τα χαρακτηριστικά τους. Γνωστοποιήσεις, τηλεγραφήματα, δηλώσεις, αιτήσεις, αποδείξεις παραλαβής, κοινοποιήσεις σχετικά με την κατοχή ραδιοφώνου. Βεβαιώσεις κατοχής και παραλαβής ραδιοφώνου στα γερμανικά.