Γεωργικά - Γεωπονικά 1936-1947
Στατιστική γεωργικής παραγωγής των ετών 1940 και 1944 του Δήμου Κοζάνης. Τιμοκατάλογοι φυτωρίων και τιμοκατάλογος πωλούμενων δενδρυλλίων υπό της Βερωφείου Γεωργικής Σχολής Λαρίσης. Αλληλογραφία με: Υπουργείο Γεωργίας, Νομαρχία Κοζάνης, αγρονόμο Κοζάνης, αστυνομικό τμήμα Κοζάνης, Γεωργικό Συνεταιρισμό Κοζάνης, Δασαρχείο Φλωρίνης, φυτώρια Σερβίων και Φλωρίνης, οικονομικό έφορο Κοζάνης, Μηχανική Υπηρεσία του Δήμου, Αγρόκτημα Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και άλλους φορείς σχετικά με τη δενδροκομία, την ανθοκομία και αρχιτεκτονική τοπίου για τον εξωραϊσμό της πόλης, την καταπολέμηση της ακρίδας και άλλα θέματα. Κοινοποιήσεις, γνωστοποιήσεις, αναφορές και άλλα έγγραφα.