Γεωργικά - Γεωπονικά
Αλληλογραφία με διάφορους φορείς και πρόσωπα όπως ο ειδικός οινολόγος Κοζάνης, ο Μετοχικός Γεωργικός Σύλλογος Αλμυρού, Νομαρχία Κοζάνης, υπουργείο Γεωργίας, το Νομογεωπόνο, το Γεωργικό επιμελητήριο, την κεντρική επιτροπή καταπολέμησης ακριδών και αρουραίων, τον δήμαρχο Κορίνθου, τη Γεωργική Τράπεζα Μακεδονίας, το γραφείο προστασίας καπνού και άλλους για γεωργικά θέματα, τον καπνό και τον εξωραϊσμό της πόλης.Κοινοποιήσεις, διαταγές, εκθέσεις τοιχοκολλήσεως, βεβαιώσεις, υπεύθυνες δηλώσεις, αιτήσεις και άλλα έγγραφα σχετικά με τα ανωτέρω.