Στρατολογικά έγγραφα (1918)
Περιλαμβάνονται χειρόγραφες επιστολές που αφορούν αποβιωτήρια έγγραφα.Επίσης, περιέχονται χειρόγραφες και δακτυλογραφημένες επίσημες ανακοινώσεις του έτους 1918 στα ελληνικά και στα γαλλικά.