Διάφορα έγγραφα του Δήμου και της Στρατολογίας
Περιλαμβάνεται εισερχόμενη και εξερχόμενη αλληλογραφία που αφορά το Δήμο Κοζάνης, τη Νομαρχία και τη Στρατολογία. Επίσης, περιέχονται διάφορες χειρόγραφες και δακτυλογραφημένες κοινοποιήσεις και αποφάσεις. Τέλος, εμπεριέχονται διάφορα έγγραφα που αφορούν τον Δημήτριο Νάλτσα.