Διάφορα έγγραφα Δήμου Κοζάνης 1919-1952
Αλληλογραφία Δήμου Κοζάνης 1935-1937 με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη του Νομού.Έγγραφα της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής, Υποδιοίκηση Χωροφυλακής Σίνδου και Υποδιοίκηση Χωροφυλακής Κηπουρίου.Πράξεις της Επιτροπής Ιατρικής βοήθειας Νομού Κοζάνης όπου επικυρώνονται οι κατάλογοι των δικαιούχων ιατρικής βοήθειας.Ονομαστικές καταστάσεις κατοίκων Κοζάνης χωρισμένες ανά ζώνη κατοικίας.Έγγραφα σχετικά με την καλλιέργεια, διανομή και εμπορία καπνού, την Εφορία Καπνού και το Γραφείο Προστασίας Ελληνικού Καπνού Θεσσαλονίκης. Αλληλογραφία σχετική με τη σύσταση Ταμείου Μόνιμων Οδοστρωμάτων και άλλα έγγραφα ποικίλης θεματολογίας.