Καλλιέργεια καπνού - Εφορία Καπνού Κοζάνης
Κοινοποιήσεις, γνωστοποιήσεις, διαταγές, άδεις κατοχής καπνού, εκθέσεις επιδόσεως, αιτήσεις, δηλώσεις και άλλα έγγραφα σχετικά με την καλλιέργεια, διανομή και εμπορία καπνού.Αλληλογραφία, κοινοποιήσεις και άλλα έγγραφα σχετικά με την Εφορία Καπνού και το Γραφείο Προστασίας Ελληνικού Καπνού Θεσσαλονίκης.Βιβλίον Μεταγραφής των δηλώσεων παραχθέντος καπνού σοδειάς 1939, Δήμου Κοζάνης.