Εξερχόμενα έγγραφα Δήμου Κοζάνης 1916-1919
Εξερχόμενα Δήμου προς το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης. Αιτήσεις για την πληρωμή χορηγούμενων φαρμάκων στον φαρμακοποιό Κουπαρούσο Νικόλαο. Προσκλήσεις προς τους Δημοτικούς Συμβούλους, το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλοπτώχου αδελφότητος των κυριών Κοζάνης, τη Δημαρχιακή επιτροπή, τα μέλη της επιτροπής για τη συλλογή εράνων υπέρ των θυμάτων της Ανατολικής Μακεδονίας.