Εισερχόμενα έγγραφα Δήμου Κοζάνης 1923-1927
Εισερχόμενα έγγραφα Δήμου Κοζάνης από: Δασαρχείο Κοζάνης, Ειδικό Ταμείο Ορεστιάδας, Διεύθυνση Ανταλλαγής υπουργείου Γεωργίας, Σύνδεσμο Σαμαριναίων Κοζάνης.Έγγραφα από τους προέδρους των κοινοτήτων: Βελβεντού, Σόροβιτς (νυν Αμύνταιο), Πτολεμαΐδα, Σιδερά (τέως Δεμιρτζιλάρ), Δεδελέρ (νυν Σκήτη), Πολύμυλος (τέως Χάντοβα), Πετρανά (τέως Τζιτζελέρ), Καρυοχώρι, Οινόη (τέως Ιλεσλή), Δέβρη (νυν Αναράχη) Σαϊλέρ, Σενεκλή.Έγγραφα από τους Δήμους: Πειραιά, Βέροιας, Λαρίσης, Κομοτηναίων.Πίνακας Γεωργικής Παραγωγής 1921-1922."Περί συστάσεως Ειδικού Ταμείου Υδραυλικών Έργων Δήμου Βέροιας".