Εισερχόμενα έγγραφα 1928-1930
Συνοδευτικό έγγραφο διακήρυξης διαφόρων αχρήστων ελαστικών από τη Β' Μοίρα αυτοκινήτων. Κατάσταση εισόδων του Δικαστικού Ταμείου Κοζάνης (1930). Υπεύθυνες δηλώσεις κατοχής ζώου. Εισερχόμενα έγγραφα από τον Εμπορικό Σύλλογο, το υπουργείο Συγκοινωνίας, τον αθλητικό σύλλογο Κοζάνης "Ολυμπιακό".