Αλληλογραφία Δήμου Κοζάνης με Εθνική Τράπεζα
Αλληλογραφία Δήμου Κοζάνης με Εθνική Τράπεζα για διάφορα θέματα. Εισερχόμενα έγγραφα από την Υπηρεσία Διαχειρίσεως Κτημάτων εξ Ανταλλαγής της Εθνικής Τράπεζα με συνημμένες διακηρύξεις δημοπρασιών εκποιήσεως ανταλλάξιμων ακινήτων.