Σχέδιο πόλεως -Ρυμοτομία
Πράξεις τακτοποιήσεως και αναλογισμού ακινήτων από τον Νομομηχανικό Κοζάνης, διαγράμματα σχεδίου πόλεως, αποφάσεις της διεύθυνσης Δημοσίων έργων, αλληλογραφία σχετική με ρυμοτομημένες εκτάσεις. Αλληλογραφία σχετική με τη διάνοιξη τριγωνικής πλατείας μεταξύ των οδών Κοζάνης - Αμύνταιου και Βενιζέλου, διάγραμμα ρυμοτομίας. Φάκελος ρυμοτομίας Γεωργίου Κότσικα.