Σχέδιο πόλεως -Ρυμοτομία
Αποφάσεις πρωτοδικείου για τις τιμές αποζημιώσεως ρυμοτομημένων οικοπέδων, έκθεση εκτιμήσεως ακινήτων. Αλληλογραφία σχετική με: σχέδιο πόλης, μετρήσεις και αποζημιώσεις ρυμοτομημένων ακινήτων, ρύθμιση μονάδας αποζημιώσεως, κατεδαφίσεις. Αιτήσεις δημοτών.