Σχέδιο πόλεως -Ρυμοτομία
Δηλώσεις παραχώρησης ρυμοτομίας, αιτήσεις, πρόταση του Δημάρχου Κοζάνης προς το Δημοτικό Συμβούλιο για το ζήτημα του σχεδίου πόλεως. Αίτηση, σχέδιο, ονομαστικοί πίνακες, αλληλογραφία και άλλα έγγραφα σχετικά με τη διάνοιξη οδού και πλατείας στον κήπο της Μητρόπολης. Έγγραφα και σχέδια σχετικά με την ανέγερση των δημοτικών σφαγείων (Εθνική οδός Κοζάνης - Βέροιας). Αλληλογραφία Δήμου με το Νομομηχανικό για διάφορες υποθέσεις ρυμοτόμησης, με το Υπουργείο Συγκοινωνίας, τη Νομαρχία Κοζάνης και άλλους φορείς. Γενική Έκθεση Τροποποίησης Ρυμοτομίας Σχεδίου Πόλεως. Άλλα έγγραφα σχετικά με τα ανωτέρω.