Αγορανομία-Γενική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.
Ο φάκελος ένα (1) περιέχει κοινοποιήσεις αγορανομικών διατάξεων από τη Νομαρχία στο Δήμο κατά τα έτη 1941-1942 και αλληλογραφία Νομαρχίας με εμπόρους για αγορανομικά θέματα και αποφάσεις του επαρχιακού Συμβουλίου που κοινοποιούνται στο Δήμο κατά τα έτη 1943-1945. Έγγραφα της Γενικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, αλληλογραφία με το Δήμο Κοζάνης, κοινοποιήσεις αποφάσεων κατά τα έτη 1918-1941.