Αλληλογραφία Δήμου με τη Διεύθυνση Στατιστικής 1924-1937
Αλληλογραφία Δήμου με τη Διεύθυνση Στατιστικής του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και δελτία τιμών των σπουδαιότερων τιμών κατανάλωσης ανά μήνα.