Αλληλογραφία Δήμου με τη Διεύθυνση Στατιστικής 1915-1919
Αλληλογραφία Δήμου με τη Διεύθυνση Στατιστικής του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και δελτία τιμών των σπουδαιότερων τιμών κατανάλωσης ανά μήνα.