Αγροφυλακή-Αλληλογραφία με διαφόρους φορείς.
Περιέχει αλληλογραφία της Αγροφυλακής με το Φρουραρχείο, την Αστυνομική Διεύθυνση, τον Ειρηνοδίκη και τον Πταισματοδίκη,καθώς και με ιδιοκτήτες ποιμνίων.Επίσης, περιλαμβάνονται έγγραφα με τις πράξεις του Αγροτικού Συμβουλίου και αλληλογραφία με τη Νομαρχία τα έτη 1918,1923,1936-1937,11940 και 1942.