Δημοτολόγια-Αλληλογραφία Δήμου Κοζάνης.
Περιέχονται δημοτολόγια του Δήμου Κοζάνης, αιτήσεις προσφύγων για εγγραφή, αλληλογραφία με τους Δήμους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης, εκδόσεις πιστοποιητικών. Επίσης, περιέχεται αλληλογραφία με τη Νομαρχία και καταστάσεις αποβιωσάντων, ληξιαρχικά έγγραφα και ληξιαρχικές πράξεις θανάτων και αλληλογραφία με το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας κατά τα έτη 1915-1942.