Δημοτολόγιο-Αιτήσεις προσφύγων.
Περιέχεται δημοτολόγια των ετών 1915-1929 και αιτήσεις προσφύγων για εγγραφή στα δημοτολόγια, αλληλογραφία με τον Δήμο Αθηνών και Θεσσαλονίκης, καθώς και πιστοποιητικά κατά τα έτη 1915-1942.