Πιστοποιητικά-Βεβαιώσεις
Ο φάκελος ένα (1) περιέχει αιτήσεις, πιστοποιητικά, βεβαιώσεις περί απορίας, αξίας ακινήτων, κατοχής αγρού, περί ερανικής εισφοράς υπέρ αγροφυλακής και γεννήσεων, βαπτίσεων από τους κώδικες του Αγίου Νικολάου που βρίσκονται στη Δημοτική βιβλιοθήκη.