Ηλεκτροφωτισμός
Περιέχεται αλληλογραφία του Δήμου με τη Νομαρχία, αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αλληλογραφία με τους μηχανολόγους Μαλάκη και Παμφίλη, το Υπ.Εμπορίου και Βιομηχανίας, τη Διεύθυνση Τοπικής Αυτοδιοικήσεως. Επίσης, περιλαμβάνονται αιτήσεις, αναφορές και εξώδικος διαμαρτυρία του Π.Καζακόπουλου προς τον Δήμο περί εργολαβίας κατασκευής καλωδιακής γραμμής του Δήμου Κοζάνης.