Ηλεκτροφωτισμός
Περιέχεται αλληλογραφία μεταξύ Δήμου και Ηλεκτρικής Εταιρείας και Δήμου-Υπ.Συγκοινωνίας, με κύριο θέμα τη διαιτησία περί διαφοράς μεταξύ Δήμου και Ηλεκτρικής Εταιρείας τα έτη 1934-1935.