Ηλεκτροφωτισμός
Περιέχονται έγγραφα με τους όρους σχεδίου συμβάσεως Ηλεκτροφωτισμού της Κοζάνης, κατάσταση των θέσεων και των βατ (watt) των τοποθετηθέντων λαμπτήρων το 1932, διάφορες αλληλογραφίες τα έτη 1932-1933,1935 και 1937-1939 καθώς και αλληλογραφία που αφορά στην Ηλεκτροδότηση του Αγίου Αθανασίου τα έτη 1931-1932.