Ηλεκτροφωτισμός
Περιλαμβάνει αλληλογραφία με το Υπουργείο Συγκοινωνίας, την εταιρεία πετρελαίων Θεσσαλονίκης, την εταιρεία ηλεκτροφωτισμού Λάρισας και πρόταση του Ιωάννη Βαμβακά για ίδρυση Εταιρείας τα έτη 1924-1925.Επίσης, περιέχεται αλληλογραφία με τους ανάδοχους της Ηλεκτρικής Εταιρείας, τη Νομαρχία Κοζάνης και Λαρίσης και το Κρατικό Νοσοκομείο Κοζάνης τα έτη 1941-1945.