Μητρώο αρρένων
Περιέχονται αποφάσεις του Νομάρχη, αλληλογραφία του Δήμου Κοζάνης και του Στρατολογικού Γραφείου, καθώς επίσης και διαφόρων δήμων και κοινοτήτων περί καθορισμού ηλικίας,εγγραφής/διαγραφής στα μητρώα αρρένων τα έτη 1931-1942.