Εισερχόμενα έγγραφα Δήμου Κοζάνης με εκπαιδευτικά θέματα.
Περιέχονται εισερχόμενα έγγραφα του Δήμου Κοζάνης με διάφορα εκπαιδευτικά θέματα.Συγκεκριμένα περιέχονται ονομαστικές καταστάσεις των απόρων μαθητών δημοτικών σχολείων Κοζάνης, επιστολές σχολείων προς τον Δήμο Κοζάνης, από το Εθνικό Οικοτροφείο Θηλέων Κοζάνης, το Ορφανοτροφείο Αρρένων Σερβίων, Σερρών και Γρεβενών, από το Εθνικό Αγροτικό Ορφανοτροφείο Θηλέων Λειψίστης.