Αλληλογραφία του Δήμου Κοζάνης .
Περιέχεται αλληλογραφία του Δήμου Κοζάνης με τη Νομαρχία, το Υπουργείο Θρησκευμάτων και Εθνικής Παιδείας, με διευθυντές σχολείων και επιθεωρητές εκπαίδευσης από το Πολυζούλειο Γυμνάσιο και την Εμπορική Σχολή Κοζάνης. Επίσης, περιλαμβάνεται φάκελος με έγγραφα και επιστολές που αφορά την πληρωμή του ελληνοδιδασκάλου Γκανάτσιο Αθανάσιο κατά τα έτη 1915-1945.