Εκπαίδευση. (1927)
Περιέχεται αλληλογραφία με διάφορα σχολεία (Διδασκαλείο Αρρένων, Διδασκαλείο Θηλέων, Τετρατάξιο Πρότυπο Δημοτικό σχολείο, Δημόσια Εμπορική Σχολή), με τον Έλληνα Πρέσβη στη Βουδαπέστη και διάφορα Υπουργεία. Επίσης, περιέχονται κατάλογοι βιβλίων δοθέντων σε σχολεία απόρων μαθητών το έτος 1927.