Δασμολόγιο-Αλληλογραφία με το Υπουργείο Εσωτερικών.
Περιέχονται δασμολόγια, αλληλογραφία με το Υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με τα δελτία αποφάσεων της Ανώτατης επιτροπής τελωνειακών αμφισβητήσεων, καθώς και με τη Νομαρχία και την ένωση των Δήμων και κοινοτήτων κατά τα έτη 1927-1940.