Δασμολόγιο-Αλληλογραφία με το Υπουργείο Εσωτερικών το 1929. (1929)
Περιέχεται δασμολόγιο του 1929 και αλληλογραφία με το Υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με τις αποφάσεις της Ανώτατης Επιτροπής Τελωνειακών Αμφισβητήσεων.