Δασμολόγιο-Αλληλογραφία με το Υπουργείο Εσωτερικών εν έτει 1927-1928.
Περιέχεται δασμολόγιο του έτους 1927-1928 και αλληλογραφία με το Υπουργείο Εσωτερικών(Διεύθυνση Τοπικής Αυτοδιοίκησης) που αφορά σε κοινοποιήσεις αποφάσεων και διαταγών της Ανώτατης Επιτροπής Τελωνειακών Αμφισβητήσεων.