Έγγραφα Δήμου Κοζάνης 1939-1949
Έγγραφα σχετικά με τη Διοικούσα Επιτροπή Δήμου Κοζάνης, αιτήσεις για τη χορήγηση οικονομικής βοήθειας και απαλλαγής φόρων λόγω απορίας και ζημιών από τον βομβαρδισμό της Κοζάνης κατά το 1941,αιτήσεις για διορισμό και εύρεση εργασίας, έγγραφα Γενικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας, αλληλογραφία και άλλα έγγραφα σχετικά με την τελετή αποκαλυπτηρίων του ανακαινισθέντος μνημείου Παύλου Μελά στο χωριό Κάτω Μελάς Βιτσίου, αλληλογραφία σχετική με την ένταξη του Δήμου στο σχέδιο Μάρσαλ (Marshall Plan), έγγραφα περιόδου 1939-1945 (Κατοχικά).