Έγγραφα Γενικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας (1945)
Αλληλογραφία και άλλα έγγραφα της Γενικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με: την κατάσταση των σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης και των αναγκών τους, τη διεύθυνση δασών, καταστάσεις των αναγκαίων υλικών από τα νοσοκομεία Κοζάνης και Γρεβενών, υπηρεσιακό σημείωμα των γενικών υποθέσεων της Διευθύνσεως Δημοσίων Έργων, το τμήμα Πρόνοιας, και το γραφείο Εθνικής Ασφάλειας.