Διοικούσα Επιτροπή Δήμου Κοζάνης
Αλληλογραφία και λογαριασμοί Διοικούσας Επιτροπής Δήμου Κοζάνης. Αιτήσεις ακτημόνων κατοίκων Κοζάνης περί διανομής γης. Πρακτικά έκτακτης συνεδρίας Διοικητικής Επιτροπής Δήμου Κοζάνης σχετικά με την κηδεία του ιατρού Ν. Ι. Γκιουλέκα.