Δήμος Κοζάνης-Διάφορα (1918-1945)
Έγγραφα (αποφάσεις, τηλεγραφήματα, αποδείξεις παραλαβής).Αλληλογραφία Νομάρχη, Δημάρχου, Νομομηχανικού Κοζάνης κ.α., έγγραφα που αφορούν την περίφραξη του νεκροταφείου της κοινότητας Περιστέρας το 1937.Εμπιστευτική αναφορά περί έγκλειστου φυλακής - σχολής Αβέρωφ, πρωτόκολλο ετήσιας επιθεωρήσεως της διαχειρίσεως του Ταμείου Γεωργίας Κτηνοτροφίας και Δασών του έτους 1947,έγγραφα περί ασκήσεως επαγγελμάτων, αναγκαστικός νόμος περί του τρόπου χορηγήσεως χάρτου εις τον Τύπο εν έτη 1945 (έγγραφο).